Dogartist

Nu pågår Kulturveckorna, och konstprojektet jag skrev om i föregående inlägg är nu färdigt. I 30 skyltfönster syns konst och ett av dom är mina, närmare bestämt 3 olika tavlor med hundar och dess ägare. Fotograf Johan har hjälpt mig rigga studio med all nödvändig ljussättning, sedan har vi skapat och lekt. Samspelet mellan husse/matte och dess hund är en fascination jag haft länge. Efter åren tycks de likna varann allt mer. Det kan vara allt från gångstil till humör eller hårfärg… Detta ville jag hylla och avbilda på ett fritt sätt, i form av fotografier ihop med grafik och typografi. Här nedan syns Anders med sin kompis Brasse! För att se övriga bilder, gå förbi Rappes modebutik i Nynäshamns centrum. 

anders brasse

Tack till Konstartera som arrangerar detta. 

1 Comment

Filed under FF fotograferar, Inte utan min jycke, Passioner

One Response to Dogartist

  1. Heja! Vad fina, har skymtat de andra på instagram (tror jag att det var) och de ser minst lika intressanta ut. Kram kram Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>